VÅRT TEAM

Vi kombinerar visionen, leveransen och teknikutvecklingen med genomförandet. Vi är alla delägare i Inventory Business Nordic AB.

DAN
PERSSON

Senior Adviser

Dan har i över trettio år arbetat med att ge aktörer inom besöksnäringen verktyg för att öka sin omsättning. Han är vår strateg som har koll på förändringar i konsumentbeteenden, makroekonomins påverkan och nästa års trender. Dan är en flitig föredragshållare och han brinner lika mycket för att den lilla föreningen skall få fler medlemmar som att öka besöksantalet på ett nationellt museum eller intäkterna för en elitklubb.

073 852 07 99

dan@inventorybusiness.se


JONAS
EKEGREN

CEO

Jonas har de senaste 20 åren arbetat inom data/IT med affärsutveckling, och de senaste 12 åren (2005-2017) som grundare och VD av Transticket. Jonas erfarenhet av att utveckla affärer och företag inom arenaindustrin gör honom unik inom inventory business segmentet i Sverige. Drömmen nu är att ge våra kunder bättre förutsättningar för att möta framtiden.

070 244 56 46

jonas@inventorybusiness.se


ULF
LUNDGREN

CTO

Ulf har i 22 år arbetat aktivt med IT, systemarkitektur och användargränssnitt både som konsult inom olika branscher och de senaste 12 åren som CTO på Transticket. Ulf har en unik förståelse för att översätta ett kundbehov in i tekniska plattformar och gränssnitt, allt för att öka användarens upplevelse av ett verktyg.

070 271 52 70

ulf@inventorybusiness.se

 

DELÄGARE & SAMARBETSPARTNERS

Tillsammans med våra delägare & samarbetspartners levererar vi förstklassiga helhetslösningar.
 

Våra ägare är aktiva i vår industri med allt vad det innebär av problemförståelse och kunskap. Deras ekonomisk styrka, starka varumärken och omfattande erfarenhet av att leverera gör oss till en trygg partner.

© 2017 Inventory Business